ABCD JULESHOW


AB/CD- JULESHOW (November/December 2017)

Verdens første julerockshow for børn

AB/CD har jo dedikeret deres liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. De har de gjort i 10 år – det seneste år med showet “ROCKMUSIKKENS HISTORIE – 100 år på 1 time”.

Men det bliver et på alle måder ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmy Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” gladeligt indeholder bla.”, Thanks God It’s Christmas” (Queen) og ”So this is Christmas” (Lennon). Kun lige “Last X-Mas” med George Michael giver lidt problemer, da kun den julemandsudklædte bassist gider spille den…hele tiden. Vi snakker “julemandskostume”, julesalmer tilsat rå rockguitar, en julesang om at ”rige børn leger bedst” samt ”Jubijul”…. og den slags.

Det er jule-fis og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen. Det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Det varer 45-50 minutter, og man er på intet tidspunkt overladt til sig selv.

Sådan er det altid med AB/CD