The Boss


No 1 Springsteen coverband in Europe. Hvem er ikke til Bruce Springsteen? tænk på hele hans fantastiske og enorme bagkatalog af verdenshit på verdenshit… Det her er bare ægte, energisk og sveddryppende kærlighed til Rock’n Roll – til Bossen ham selv – og det kommer langt langt ud over scenekanten!

The Boss – Tribute to Springsteen er det eneste Springsteen coverband i Nordeuropa, der udelukkende spiller alle de populære og kendte verdenshits… numre som “Born in the USA”, “The River”, “Hungry Heart”, “No Surrender”, “Glory Days”, “My Hometown”, “Fire”, “Dancing in the dark”, “Human Touch” og ikke at forglemme “Radio Nowhere”, “The Rising”, “Waiting on a Sunny Day”, “Badlands”, “Atlantic City”, “American Land” og mange mange flere. The Boss tager os med på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen’s utallige klassikere og verdenshits.

Forsangeren Michael “The Boss” Christensen er ikke kun Danmarks eller Nordeuropas svar på “Bruce Springsteen” – han er virkelig en Boss værdig, og det helt ind i sjælen og ud gennem krop og hals! Lige fra ganske ung har idolet Bruce fyldt Michaels ører og hjerte! Guitaren er da også den samme – og hvem sagde håret? Højden? Skjorten? …Og selve Bossens ansigt og sågar teksterne er så sandelig også tatoveret på både arm og krop! – Så mener man det virkelig! Her er intet lagt ud til tilfældighederne.

Bandet har allerede spillet på flere af de største festivaller i både ind og udland.