Bring det på


Bring Det På også kaldt BDP består af de to 19 årige rappere/ RnB kunstnere Simon Sir’ og Tendai, borgerligt kendt under navnene Simon Louis Egeris Pedersen og Tendai Hanquist Takawira.

De fandt sammen som små, og har lavet musik siden Buffalosko var på mode. I 2003 vandt ”Bring Det På” DM i Børnerap og har siden hen optrådt med deres selvsikre tekster og meninger overalt i landet. På trods af deres unge alder har de allerede spillet over 100 jobs, – heriblandt som opvarmning for L.O.C, Jokeren og Ufo & Yepha.

Drengene allerede stor erfaring musikbranchen. De har optrådt ved nationale tv shows, givet interviews til landsdækkende tv, presse og radio. De har allerede lært at ”showbuzz” kan være alt fra glitter og stardom til ekstrem dårlig lyd og halvkolde parisertoast. Drengene har altid udstrålet selvsikkerhed og i deres tekster er de ikke bange for at udtrykke deres holdninger og meninger om ting. Deres første singleudspil var planlagt på et langt tidligere tidspunkt, men for 3 år siden stødte BDP hver især ind i nogle personlige problemer, som resulterede i at musikken blev lagt lidt til side – det spændende ”entertainerliv” og minderne derfra var i denne 2 års periode kun små pop ups i hovedet, mens de enten arbejdede som telefonsælgere eller solgte aviser med de efterhånden mange vennebekendskaber på forsiden.

BDP har siden de var små været dybt nede i danske hiphopkultur og er kendt blandt næsten alle rappere og hiphopproducere og drengenes talent for at skrive tekster har fascineret mange af disse. Heriblandt også selskabet Phatphase, som udgiver drengene.