Clara Sofie


NOMINERET TIL “ÅRETS DANSKE DEEJAY-FAVORIT 2011”, “DANCECHART.DK-PRISEN 2011” & “CHILI-PRISEN 2011” ved DDJA

Der er vel ikke mange der ikke skrålede med på ”Når Tiden Går Baglæns” som uden tvivl var 2010/11 allerstørste hit på de danske radioer, tv og på klubberne

Clara Sofie er nu aktuel med single-foreløberen, ”Brænd Mig Helst”, fra sin kommende EP.

Nummeret handler, i følge Clara Sofie, om det afhængige kærlighedsforhold man kan have til en mand. Man ved godt det er usundt, men man kan ikke slippe det, fordi man er blevet afhængig af forholdets adrenalinkick på godt og ondt. ”Det er noget jeg i den grad har prøvet”, fortæller Clara Sofie og fortsætter om samarbejdet med trackets producer, Rune Rask:

”Jeg vidste jeg skulle have gang i et nye soloprojekt, men jeg var i tvivl om, hvem der skulle producere det. Jeg vidste dog at det skulle være én, der havde en lyd, der kontrasterede min egen. Noget tungt i forhold til min egen poppede sangskrivning. Og en morgen vågnede jeg pludselig op og tænkte på Rune Rask og hans produktioner med L.O.C., Suspekt, Marwan etc. Jeg følte at det kunne blive helt rigtigt. Vi kendte ikke hinanden og havde faktisk aldrig mødt hinanden. Jeg skaffede hans nummer via en fælles ven og ringede ham op. Og Rune var frisk. Han synes også kontrasten i vores lyd kunne være spændende at arbejde med. Han sendte mig straks en masse instrumentale skitser og så gik jeg i gang med sangskrivningen”, fortæller Clara Sofie.