The pretty real


The Pretty Real byder på musikalske postkort fra Irland. De leveres med den fantastiske smukke stemme af Siobhan Kelly, Så er man til gåsehud, keltisk stemning samt smukke Irske ballader, vil der blive sørget godt for en. Med sin krystal klare stemme og sin kærlighed til sit lands sangtraditioner fortolker hun kunstner som Mary Black, Christy Moore, Jimmy McCarthy, men også de mere moderne kunstner får en tur gennem det Nordirske filter… med sig har hun nogle særdeles garvede musikere, Søren Kelly, Michael Aunsholt. så er man til gåsehud, celtisk stemning samt smukke Irske ballader, et par livlige Jigs/Reels, vil der blive sørget godt for en……
De formår at komme ind til kernen af en smuk sang, og uden store armbevægelser videregiver de den til publikum.

Siobhan Kelly (Irl) Vokal & Tinwhistle:
Siobhan Kelly er opvokset i en lille bjerglandsby i Co. Derry, NordIrland. Lige fra hun var helt lille har hun sunget og har i flere år været med i Pretty Real og også i band konstellation med Frank Lorenzen, Jane Clark, Søren Kelly samt Ciaran McGuckin.
Søren Kelly (DK) Guitar & Vokal:
Søren Kelly er fra Nørrebro i København. Han har spillet mere end 20 år alt fra heavy til folk. Han har i mange år boet i Belfast, Nordirland, hvor han blandt andet har startet, The Real Shindig som har turneret over hele Europa og USA, de udkom i 2004 med debut albummet “From Zealand to here” Søren Kelly spiller også med i den Danske Duo Two One Grey samt orkestret Kuffertbanden.
Michael Aunsholt (DK) Guitar og Vocal
Har spillet i mange år på topplan. Michael har studeret musik teori på DARK i københavn. Han har siden været guitar lærer og har i eget navn udsendt albummet Back to Basis. Michael er en fænomenal guitarist og spiller meget selvsikkert på sit instrument.
Frank Lorenzen (Dk) Trommer/percussion, Vokal
En københavnerdreng med stærke rødder i folkemusik. Frank Lorenzen har været involveret i flere udgivelser som trommeslager.

Belfast Telegraph skrev “Hvor er det dejligt at høre dygtige musiker der har fokus på det det handler om, en smuk sang med en god historie…..”