Brander


Peter Brander er tilbage med det tidløse og personlige album ”Town & Country”.

Efter en albumpause på fem travle år, som en af Danmarks førende producere og lydteknikere, er Peter Brander tilbage med et album der byder på en række personlige sange. I løbet af årene, har Peter Brander observeret, tænkt over og betragtet en verden i udvikling. Om det er en positiv udvikling, Peter Brander føler, kommer hurtigt til udtryk allerede på første nummer ”Bring Back The Good Times”, hvor der bliver reflekteret over verdenssituationen, en refleksion, der langt hen af vejen kan ses som et tema for albummet. Der er også gjort plads til de storslåede og flotte ballader, Peter Brander også tidligere har vist at han mestrer på et højt internationalt niveau.

Til forskel fra Peter Brander’s tidligere stærkt bluesdominerede albums, bliver hans kærlighed til countrymusikken hyldet på albummet, og der er klare referencer til en countryflirtende Don Henley, der ligesom Peter Brander selv besidder sans for dybde, melodi og yderst harmonerende samspil. Peter Brander har selv udtalt, at ”Town & Country” er dét album han er mest stolt af. Som lytter er man ikke i tvivl om autenticiteten i de enkelte sange. Albummet indeholder store værker,  der ikke vil skuffe de gamle fans, tværtimod vil albummet også tiltrække nye lyttere. Albummet byder også på ydmyge sange, som sidder fast i hovedet langt tid efter man har taget cd’en af anlægget.

Albummet er ude på Airborne Records den 29. Februar 2017.Distrubueret af Gateway Og på iTunes, Spotify, Amazon etc. Foruden Peter består bandet af Søren Kühle: Keyboards, Helge Solberg: Bas, Jacob Hatholdt: Trommer.