Rob Strong og Peter Brander


Stronger Together” – Titlen siger næsten det hele. Det her er lyden og resultatet af et gnistrende mestermøde mellem to modne musik sjæle, der stadig brænder efter alle disse år…

Den Irske soul & blues sanger og bassist ROB STRONG har haft sit fokus på at levere på landevejen – mere end på at udgive album.

Her har han været sin egen herre – og der findes rent faktisk meget få studieudgivelser med ROB på coveret.

I stedet for at sælge sin sjæl til pladebranchen, har han ladet den leve ude blandt sit loyale publikum. Det har han nu gjort i over 50 år med succes og stor anerkendelse til følge i såvel hjemlandet, som i Canada, USA og i Nordeuropa.

For når ROB STRONG står på en scene og spiller og synger – så er det ”the Real Deal” – og i sandhed et STÆRKT output, man får serveret! med nerve og nærvær – gribende inspiration – og nyskabt energi , tidsløs musik.

Den del har han blandt andet overladt til sin mere berømte søn – Andrew Strong – om hvem man blot kan konstatere at æblet heldigvis ikke falder langt fra stammen.

PETER BRANDER – et studie i lyd igennem fem årtier

har efterhånden også huseret indenfor dansk musik i snart 50 år. Som en respekteret og anerkendt kunstner på live scenerne – både i front, og ikke mindst bag mixer pulten.

Han har udsendt en håndfuld album i eget navn – og har solgt album i millionklassen med hans storstilede projekt The North

Derudover har han været manden bag pulten på langt over 600 udgivelser – og ofte med en særdeles velhåndteret guitar i hånden.

Fælles album – ”Stronger Together”
Albummet ”Stronger Together”, består af 12 cover numre, der er udvalgt med nysgerrighed og omhu. Hovedparten er indspillet live i studiet.

Der er lagt vægt på, at det hele ikke skal være hørt før. Derfor er der blandt de udvalgte både nyere og ældre numre, velkendte og ukendte.

Bandet er nu Klar til at indtage landevejen i Danmark – lige fra 5 – mands bands til 9 mands band i en kæmpe opsætning