SØSTER – Drømmende, forførende, poetisk mood rock på dansk.


Den dansk/engelske sangerinde med det borgerlige navn Esther Maria aka Søster, har en ny EP på vej med 6 stærke sange på dansk, der udgives i starten af 2019. Ep’en er produceret af Kim Hyttel, som bl.a. har arbejdet med: Johnny Madsen, Olesen & Olesen, Sort Sol, Swan Lee m.fl. Soundcloud link til EP

Søster er en moderne kærlighedserklæring til dansk sangskrivning og rockmusik, og musikken trækker på inspiration fra 70´er rockens rødder og dansk poesi. Søster er energisk rock med retro psych feeling, og sangene der handler om hverdagsliv og kærlighed, bliver båret af Esther Marias indlevende og stærke vokal.

Esther Maria har 4 engelsksprogede plader bag sig, men denne er den første på dansk. Det nye album viser nye sider af Esther Marias alsidige talent, og hun demonstrerer at hendes passion for sangskrivning fungerer mindst lige så godt på dansk som på engelsk.

Karrierekanonen på P3 anbefaler Søster og beskriver musikken som retro, hippie psych rock, som man let kan drømme sig væk i. Karrierekanonen.

Søster udgav i forsommeren 2 singler: ‘Verden Venter’ og ‘Måneskin & Gin’, og de kan findes på de digitale musiktjenester: Spotify – Tidal – Itunes

Søster består af:
Esther Maria – Vokal + guitar + keys
Søren Andersen – trommer
Mikkel Uttrup – Guitar
Kristian Krämer – Bas
Presse og kontakt: soesteresther@gmail.com