90’er pakke

Hvorfor 90’er musik? 90’er musikken har de seneste år boomet frem på klubberne og radiostationer og er ved at få en høj cultstatus blandt de unge, der typisk er i midten af 20’erne til start 40’erne. Eksempelvis kan nævnes den store 90’er fest i Forum, Dr. Alban til Århus Festuge og en referenceliste af succeshistorier på længde med E45 motorvejen. Mange ønsker at genopleve de glade 90’er dage, og den musik, de fyrede den af til i deres teenage år.

Book her!

Få toppen af disko / club musik

Få toppen af disko / club musik
PhatPhase/Mundt Production kan levere en samlet pakke af disco/clubmusik til jeres festival, hvoraf vi i samråd fastsætter det perfekte setup, der dækker netop jeres behov for disko/clubmusik. Gennem tæt samarbejde og meget samhandel med alle landets store bookingbureauer på club/diskomusik markedet, er vi i stand til at levere nogle af markedets bedste priser og heraf kan der gives yderligere rabat i forhold til en samlet pakkeløsning. Under hele arrangementet, vil der være en medarbejder fra PhatPhase/Mundt Production til rådighed under hele forløbet, der sørger for det bedst tænkelige flow i afviklingen af arrangementet, som kender artisternes show og deraf kan bidrage med helt at undgå pause i hele setup’et.

Book her!


Få de største danske Youtube-fænomener

il sammen udgør 3 artister mere end 17.000.000 views folk vil synge med på.
“Bring det på” har optrådt til mere end 200 koncerter. De har mere end 4.000.000 views på Youtube og har solgt mere end 20.000 download. De er desuden alderspræsident på den danske Dance Chart.

Book her!

Loving Music. Loving People.